Maasstraat 9 B
6582AR
HEUMEN
tel. 024-3583028

In Heumen werd op donderdagavond de competitie hervat door AVIOS/DBV. Het werd een onnodige 3-1 nederlaag.
Op een moeizaam bespeelbaar veld werd het een open wedstrijd waarin bleek dat beide teams het nodige ritme missen. Onder leiding van de 71-jarige Scheidsrechter Jung uit Millingen lag t spel veel stil. Beide teams krijgen kansen. Daan scoort zijn eerste competitie treffer en zet ons op voorsprong. In de slotseconde voor rust krijgt Heumen een penalty die vrij nonchalant naast het doel van Nick, die de geblesseerde Diede verving, geschoten wordt.

Na rust geeft AVIOS/DBV het zelf uit handen. Een onnodige overtreding op de rand van de zestien levert opnieuw een penalty op, deze gaat er wel in. En even later koppen we zelf op 7 meter van onze goal de bal in de voeten van de spits: 2-1.
Jay zet Daan vrij voor de keeper maar deze redt. Ook wij krijgen een penalty, maar Mike schiet deze op de paal. Heumen scoort uit een vrije trap nog de 3-1 en het teleurstellende resultaat is een feit.

Opstelling: Nick, Pieter, Marijn, Steven, Jesper, Mike (80 Daan), Ties, Thijme (60 Jay), Luke, Daan, Djordey (45 Robin)

Zondag komt de nog ongeslagen koploper SVO op bezoek in Alphen, aanvang 14.00 uur.