De Tingieterij Cup 2021

De_tingieterij_cup.jpg

Beste jeugdsecretarissen en -coördinatoren, leiders, trainers en oud-deelnemers,

 

De toernooicommissie van sv AVIOS/DBV is verheugd te melden dat we dit jaar – na een jaar afwezigheid en beperkte voetbalactiviteiten – weer een jeugdtoernooi gaan organiseren. En dat is niet het enige nieuws! We hebben namelijk een nieuwe sponsor én toernooinaam. Na 25 jaar (!!) trouw sponsorschap van HOLA Bouwbedrijf neemt De Tingieterij het stokje over. Hierdoor gaat het AVIOS/DBV jeugdtoernooi niet langer door het leven als het welbekende HOLA Toernooi, maar als De Tingieterij Cup! De 1ste editie van De Tingieterij Cup en de 26e editie van het AVIOS/DBV jeugdtoernooi vindt plaats op 28 augustus 2021.

De Tingieterij is voor ons geen onbekende en waarschijnlijk ook niet voor u! Zo staat De Tingieterij bekend als de maker van de Eredivisie kampioensschaal en heeft het bedrijf recentelijk de (inter)nationale media gehaald door het omsmelten van de kampioensschaal in 42.000 kleine sterren voor de seizoenkaarthouders van Ajax. De Tingieterij is al jaren aan ons toernooi verbonden als leverancier van de bekers en sleutelhangers. Zij maken de kampioensschaal en bij ons spelen de kampioenen van morgen… Een mooie combinatie! We zijn dan ook heel blij met deze nieuwe sponsor en naam.

Natuurlijk weten we op dit moment niet exact hoe de regelgeving omtrent COVID-19 zich ontwikkelt de komende maanden. We organiseren wat mogelijk is binnen de op dat moment geldende regelgeving. De gezondheid van spelers, begeleiding en onze vrijwilligers staat voorop. Laten we met z’n allen duimen dat dit letterlijk de aftrap wordt van een voetbalseizoen zonder beperkingen! 

 

De Tingieterij Cup

Zaterdag 28 augustus

Ochtend: JO7 t/m JO10

Middag: JO11 & JO12

Ook meidenteams zijn van harte welkom!

Aanmelden via: https://forms.gle/eFXUL1fcrvpmEoYk8

Voor vragen: aviostoernooi@gmail.com en 06-47317926

 

Meld uw team aan via bovenstaande gegevens en tot ziens op het Mariaveld in Alphen (Gld)!

 

Met vriendelijke groet,

 

namens de sv AVIOS/DBV jeugdtoernooi commissie,

 

Kay van Hulst

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!