29 oktober 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zondag stond de van te voren ruim aangekondigde dorpenderby op de rol. In Dreumel stonden Aquila 3 en 't Vierde tegenover elkaar. Als mensen zin hadden om uit te waaien konden ze in Dreumel terecht.

't Vierde begon goed aan de wedstrijd en kwam na een kleine 5 minuten op voorsprong. Na een voorzet van Jay kwam de bal op het kortharige hoofd van aanvoerder Willem de Lang die uitstekend binnen kopte. Een verdiende voorsprong!

De rest van de eerste helft was erg rommelig, aan beide kanten was het voetbal niet best. Dit kwam ook door de wind, die beide ploegen parten speelden. De meeste kansen waren voor Aquila, maar de beste kansen waren voor 't Vierde.

De tweede helft veranderde er niet veel. De kansen voor Aquila werden wel steeds iets groter, maar de dit seizoen uitstekend keepende Sven kon zich een aantal keer goed onderscheiden met enkele goede reddingen!

Een kleine 10 minuten voor tijd werd het dan toch 1-1. De bal werd naar voren gespeeld, maar Stephan stond op de juiste plek. Je zou zeggen niks aan de hand. Echter, de bal die door de bewuste wind (volgens mij door ex-Avios speler Roy Sas gelaten) ineens van richting veranderde verraste Stephan waardoor hij de bal compleet miste. De spits van Aquila aarzelde niet en kon binnen schieten.

Uiteindelijk bleef het bij 1-1 en werd er een verdiend punt behaald. Dit is al ons 2e punt deze competitie en we zijn dus goed op weg, zeker ten opzichte van vorig seizoen waar we pas in april onze eerste punten behaalden.

Morgen (5-11) spelen we thuis tegen Dio 5 uit Druten om 10.45 uur op Sportpark Mariaveld.

Tot vanavond bij de prinsverkiezing van cv de Plekkers en anders tot morgen!