Datum

26 november 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagavond 19.00uur de telefoon gaat en aan de andere kant vd lijn vraagt de aanvoerder van Victoria of we niet op papier een reglementaire overwinning van Avios-Dbv 3 op kunnen schrijven...

Zo ver is het tegenwoordig al...bang voor de doelpuntenmachine uit Alphen en Maasbommel.
Antwoord:NEE.
Dus vandaag op pad, zonder Dennis ivm verjaardag Hidde..proficiat.
Zonder Rob die het 2e ging helpen.
En zonder vlagger Bjorn die ervoor moest zorgen dat de goedheiligman goed aankwam in Maasbommel.
Opa Roy was er klaar mee om niks te doen en trok ook zijn kloffie weer aan om minuten te gaan maken.
Oooohja ook zonder Wout bleek tijdens de wedstrijd....het was een beetje gruwelijk uit de hand afgelopen nacht..
Wout was begonnen om zijn befaamde vleesjus te maken voor zijn ambachtelijke gehaktballen.
Echter moest hij daarvoor wat boter hebben en die had hij niet meer in de koelkast liggen.
Aangebeld bij de buurvrouw...en ja wat er daar allemaal gebeurde komt doorgaans nog niet in een heel seizoen Spuiten en Slikken voorbij.
Maar goed...om 11uur floot de 78jarige scheidsrechter voor het begin en binnen 15 sec stoomde Emiel op rechts door en gaf een panklare voorzet op Frank echter had deze zijn vizier nog niet op scherp en schoof de bal langs.
De eerstvolgende tegenaanval leverde de 1-0 op voor de thuisploeg.
Na een prachtige ingestudeerde vrije trap van Henry hakte Sjors de 1-1 binnen.
Niet veel later mocht Frank na een prachtpass van Martijn alleen op de keeper af en was het 1-2.
Emiel speelde al weken goed maar hikte een beetje tegen een doelpunt aan ...die volgde vandaag en dan gelijk 2 voor rust.
Na 2 prachtige aanvallen rondde Emiel 2x beheerst af en zo gingen we met 1-4 de rust in.
Na rust een onrustig begin waardoor het snel 2-4 werd.
Met de wissels Ronald Roy en Remco ook wel de 3 R's genoemd gingen we op zoek naar doelpunten.
Die kwamen er nog 3.
Martijn scoorde op aangeven van Bas..Frank tekende voor zijn 18e competitiegoal uit weer een assist van Ronald en Grad scoorde ook op aangeven van Ronald.
2-7 eindstand.
Rustig in het cafe afwachten wat onze concurrenten zouden doen.
Brakkenstein won van Dsz waardoor we nu 8 punten voor staan met een wedstrijd meer.
Remco schrok zo van dit nieuws dat hij zijn bier lekker over zijn spijkerbroekie kiepte??
Paul (nog steeds de geblesseerde vedette) bedankt voor het vlaggen.
Volgende week spelen we in Maasbommel tegen Juliana.