Datum

5 november 2017 10:30

Accommodatie

Onbekend

Dsz uit....wedstrijd die garant staat voor spanning, sensatie, doelpunten en irritaties.
Kortom alles wat een derby nodig heeft om leuk te zijn.
Wij de nummer 1 en Dsz de nummer 2 op de ranglijst.

Met oud Dbver Gert -Jan Geurts op goal bij Dsz en vriend vd show Wesley Heyes als trainer begon de wedstrijd prima voor Avios-Dbv 3want al na 10 minuten scoorde Frank op goed aangeven van Grad alweer zijn 11e doelpunt van het seizoen.
Zo 0-1 heerlijk begin van deze wedstrijd..echter binnen 2 minuten was het alweer gelijk.. een schot van 25 meter viel op de lat en voor de voeten van de spits van Dsz 1-1.

Dsz had t betere van het spel maar lieten zich vaak wat onvolwassen gaan al dan niet na slimmigheidjes van ons..
Na een kopstoot tegen Henry kon de verdediger van Dsz er met geel een tijdje af...waar rood op zn plaats was geweest...tot ieders verbazing mocht ook Henry gaan zitten...de warrig leidende fluitist uit Boven Leeuwen zag weer eens iets wat niemand had gezien behalve hij.
Net voor rust speelde Bas zich goed vrij en bereikte hij Rob, deze schoot de bal onberispelijk achter de keeper.
Yes 2-1!!!
Zo gingen we de rust in.

In de kleedkamer nog ff de puntjes op de i
-geen risico
-laat je niet uit de tent lokken
- snel scoren dan is het over
-in de 16 uit duels blijven want de fluitist zou altijd een pingel geven..

En zo geschiedde....
We gingen lekker mee in het gezeik van Dsz....we scoorden niet snel (Frank mistte 2 dotten van kansen)
En jaa na een loopactie van Ronald...meer deed hij niet ging de bal voor Dsz op de stip...
Nadat Frank de penaltynemer nog even toegesproken had en vermeld had dat deze jongeman nog geen bal geraakt had...stopte Sander de penalty??
Emiel , Remko en Edwin vielen nog verdienstelijk in waarbij Emiel een gretige en fitte indruk maakte!
Nog wat gezeik en gele kaarten...echter gescoord werd er niet meer.
Avios-Dbv 3 kwam als winnaar van het veld en zette hun feestje nog ff door in de kantine van Dsz alwaar de bitterballen door de lucht gingen en het bier rijkelijk vloeide.