Accommodatie

Onbekend

Tijdens het paasweekend mochten we de wei in en wel op eerste paasdag. Dit was voor ons ook ff wennen.

Of het nou kwam doordat sommige nog paaseieren aan het zoeken waren, door de unieke dag (1e paasdag voetballen?) of door het geslaagde teamuitje wat we de dag daarvoor gehad hadden, 't Vierde gaf niet thuis op het Mariaveld.

Na een stroef begin pakte onze jongens de draad toch nog goed op met enkele goede aanvallen die niets opleverden.
Ook de verdediging had in het begin weinig te duchten van de tegenstander. Maar na een kwartier lukte het de linkeraanvaller toch om gevaarlijk te worden. Hij speelde onze back uit en verraste onze keeper Sven (die niet helemaal fit was) in de korte hoek waardoor onze jongens toch weer met 1-0 achter stonden.

Daarna ging het even snel met de tegendoelpunten. De 2-0 werd door scheidsrechter Jos goedgekeurd terwijl een aanvaller van UHC de bal van achter de achterlijn terugkopte op zijn medespeler die hem daarna goed binnenschoot. Het vlagsignaal van onze lijnrechter Bart werd door Jos in de wind geslagen omdat Bart volgens Jos te laat vlagde. Na deze tegenslag volgden nog twee doelpunten toen eindelijk de rust aan brak.

In de tweede helft voetbalden verving Willem Kuijpers de zieke Sven en hij had een aantal goede reddingen. Mede door zijn spel ging de rest ook een stuk beter voetballen en hadden we nog enkele kansen op 1, of zelfs 2 doelpunten. Uiteindelijk werd het door weer een foutje van ons zelfs nog 0-5.